INFORMACIÓ DE L'ACADÈMIA

Celebració del 150 aniversari de l'Acadèmia

Actes de celebració que es duran a terme durant el mes de gener 2022

Celebració amb els Presidents de l'entitat, la Junta Permanent i els Membres d'Honor del 2021

Divendres 14 de gener de 2022

Celebració amb la Junta Permanent de l'Acadèmia

Dimarts, 18 de gener de 2022

Celebració amb els Secretaris Generals de l'entitat, Junta Permanent i representants dels Mitjans de Comunicació de l'àrea de la salut

Divendres, 21 de gener de 2022

Resum il·lustrat  dels 150 anys

veure informació

Comencem l'any del 150è aniversari amb més de 30.200 socis i sòcies!

Gràcies a les noves adaptacions que s'han hagut de fer per poder continuar oferint la formació especialitzada a tots els socis i sòcies de Societats i Filials i, després de la baixada d'activitat provocada per la pandèmia, estem molt orgulloses de tancar l'any amb aquest creixement de socis i sòcies.

La web de l'Acadèmia es renova

Aquest mes de gener estem d'estrena!

Estem molt contents de posar en marxa la nova web de l'Acadèmia coincidint amb el seu 150 aniversari. Els seus continguts s'adapten als dispositius mòbils fent una aposta a l'accessibilitat.

La web es renova amb un disseny modern i atractiu donant resposta a les principals necessitats de les societats, filials i els socis amb les activitats, els serveis que s'ofereixen, les convocatòries a beques i premis i a molta altra informació disponible amb un sol clic.

De la situació, una oportunitat ......

La situació provocada pel Covid-19, ha accelerat la posada en marxa del projecte d'e-learning iniciat des de l'actual pla estratègic de l'Acadèmia. El pla d'inversions aprovat per la Junta de Govern ha permès posar a disposició de les societats més mitjans i serveis per la realització de les seves activitats, potenciant el servei de videoconferències i amb la millora dels equipaments audiovisuals de les sales de l'Acadèmia.

Tot això ha representat un canvi i modernització del model formatiu, així com un creixement molt important del número d'activitats i del número d'assistents.

F. InterAc Salut:

Proposta Formativa Curs 2022-2023​​​​​​​

Promoguda per l'Acadèmia de Ciències Mèdiques, la F. InterAc Salut va iniciar la seva activitat formativa el curs 2016-2017 amb el desenvolupament de 6 cursos; l'oferta formativa 2021-2022 contempla la realització de 49 cursos www.interacsalut.cat.

El gràfic mostra el nombre de professors que han participat en els cursos. Més del 75% (mitjana anual) són membres de les Filials i Societats Científiques de l'Acadèmia.

ACTIVITATS FORMATIVES F. INTERAC SALUT 2021-2022

INSCRIPCIONS OBERTES

Filial del Maresme. L'Acadèmia 
Fundació Salut del Consorci Sanitari del Maresme
Curs d'Emprenedoria, Innovació i Salut, 2021-2022 (6,5 ECTS)         
Del 13 de gener al 30 de juny de 2022

veure informació

Fundació InterAc Salut

Facultat de Psicologia. Universitat Autònoma de Barcelona

Intervenciones y herramientas innovadoras que humanizan en salud (6 ECTS)

Curso on-line

Del 3 de febrero al 24 de marzo de 2022

veure informació

Organizaciones sanitarias positivas y centradas en las personas (9 ECTS)

Curso on-line

Del 8 de marzo al 14 de junio de 2022 ​​​​​​​

veure informació

Secretaria tècnica:

Secretaria F. InterAc Salut

Tel. 93 203 11 32

secretariainteracsalut@academia.cat

blancacondomines@academia.cat

Altres beneficis pels socis

Altres beneficis pels socis

L'Acadèmia promou i gestiona convenis i acords de col·laboració amb diferents entitats culturals i de serveis del nostre àmbit geogràfic, que permeten gaudir d'unes condicions especials a tots els socis de l'Acadèmia.

veure informació

Vostè rep aquesta informació com a soci de l'Acadèmia, o com antic alumne d'alguna de les activitats formatives. Les seves dades formen part del fitxer gestionat per la Fundació Acadèmia de Ciències Mèdiques (Major de Can Caralleu, 1-7, 08017 Barcelona), i únicament seran tractades als afectes d'enviar-los informació referent a serveis i activitats que es porten a terme des de la Fundació Acadèmia. D'acord amb la legislació vigent se li comunica que pot exercir davant el Responsable del Tractament, és a dir, la Fundació esmentada, els drets d'accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, portabilitat de les dades i oposició. Se li comunica que es pot adreçar al Delegat de Protecció de Dades a través de l'e-mail protecciodedades@academia.cat | www.academia.cat. Així mateix se li indica que en cas de considerar vulnerats els seus drets, pot presentar una reclamació davant l'Agència Estatal de Protecció de Dades.